Breaking NEWS    fra 1000 meter skoven  Senest d. 10.01.11: se nederst på siden

Englænderne har vedblevet gennem århundreder at skrive om Nerthus, øen hvorfra guderne besøgte os, og hvor der var et køretøj som blev trukket af tæmmede dyr, Arnkiel siger gæs, andre okser og senest har jeg læst det var heste.

 

Blandt kæmperne 

 

Hvem er PeterPlys forresten: Han er ærkeengelsk og stedet hvor han bor er 1000-meter skoven, jo ånden går igen, de har ikke kunnet glemme sporet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvor ørnen dør

 

oploadet den 06.01.11

 

I read the news today 10.jan/2011, oh boy.

Ja, det der stod lyd næsten som om verden vil gå under den 15.03.2011, ihverttilfælde stod der både om ufo-invasion og om noget der lød som propper i internettet.  Sker der noget af astronomisk karakter, så har jeg historisk info liggende, som kan være interessant: Deri stod om tideskift der foregik således: Det er at jorden helt eller delvist kommer indenfor en af solsystemets øvrige planeters atmosfære. Nu kender jeg ikke så meget til den slags, jeg mente faktisk at Jupiter alle dage er blevet antaget for at være en gasplanet, men så var det det at en amatørastronom ovre i US fik taget billeder af Jupiter, og hvor der tydeligt ses et nydannet krater i dens overflade, hvad jeg nu ser er at den omtales ikke som en gasplanet! Men det gør altså vores beringede planet Saturn, den beskrives d.d. som værende en gasplanet. En periode på nogle århundreder under en anden planets atmosfære beskrives i omtalte at have været gældende, den periode udrindede først for ca 250 år siden.  Så det er sket før, sker det her i vores tid, så vær sikker på at der er oplevelser, der er værd at skrive om.

Altså,- don't panic, enjoy.