Havde det været sådan at jeg kunne have vist en billedserie hvor hurtigt min cykel kan køre, altså sådan noget lidt i stil med jetjagerne, se her på videoen, så var det der, men ak.

-Jo forresten der kommer lidt i den stil her om et par dage. Mht. overskriften som følger her så tag det roligt, det her er ikke om kønsakter for filen da, men

Fra en tur i det grønne.

 

T H O R' S     H A M M E R

Eller om det var en som mig der var kommet gående uden at se sig for, eller for såvidt på cyklen, naturligvis for for fuld fart gennem skoven og så der lå en 1,1 meter tyk træstamme i vejen!

 

 

Hvad sker der så? -Naturligvis var en del af træstammen som ved mødet med mit resolutte skinneben fordampede på et par brøkdele af en sekund, øhh ja sådan skal det stå!

 

 

Okay, så til det seriøse i denne lidt ubetydelige fotoserie, men se så stenen som ligger lige under det sted hvor stammen er splitttet, er det et et aftryk at Thor's kindtænder, som her er at se?  

 

 

 

 

Herunder et minimalt udvalg af motiver så tænderne løber i vand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stardust, hva  

-ba, uha da, den første video jeg linkede på fra den Avin Stardust havde jeg ikke set forinden,- da jeg så så den så var det ligesom at jeg fik det lidt dårligt, meget. Musikken er ok, nåja men vi så jo ikke videoerne dengang, hrrmm, skal jeg nu blive inden døre det næste dage af ren græmmelse, ja jeg skal.

uploadet den 19.09.10/KA