Kurt Aggesen's udgivelser eller skal det kaldes opgivelser. 

Her placerer jeg de links som jeg fremstillede mellem 2006 og 2010, selvom at der i nogen af dem er indhold og konklusioner, som jeg ikke helt deler idag, men sådan er det med så meget. Men jeg synes de har berettigelse, fordi at jeg faktisk selv har fundet og nu benytter detalier derfra, som i mellemtiden var glemte.

Hjemmesiden indeholder landbrugsfaglige og maskintekniske informationer, blandet med reflektioner fra hverdagens samfund. Jeg fik tid til disse redegørelser efter en uberettiget opsigelse i 2005, som gav en lille økonomisk erstatning. I tiden derefter blev jeg tvunget til dybtgående analyser og undersøgelser i forhold til sundhedsvæsnet, foranlediget af kommunale informationer, der var så forkerte, som at fornægte en person med brækket ben hans smerte. For samtidig at vise, at bøvlet med det offentlige ikke skulle tage hele min tid, og at jeg altid har foretrukket faglitteratur frem for romaner, og 3: havde fundet nogle stærkt interessante historiske forhold at skrive artikler om, så kom historiske forhold til at få meget plads.

Egentlig gider jeg ikke se på de links der indeholder bøvlet med det offentlige, derfor placerer jeg dem nedenunder de historiske links. Jeg er nok den, for hvem det i nyere tid er lykkedes at finde og samle mest historisk information om guldhornene, som i sig selv ikke havde vakt min opmærksomhed, men som via informationer fra Saxo's Gesta Danorum forkom mig at have tilhørt en dansk ærkebiskop.

Links:

de som er herunder er endnu ikke placerede i rigtig rækkefølge

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

menneskeliv: Detalier

små revner i skallen: Detalier

kara: Detalier

montering: Detalier

msaagodt: Detalier

modmyrer: Detalier

mynd.undvigelse: Detalier

Niels Lauersen:Detalier

nisser:Detalier

øjet: Detalier

okker: Detalier

opera: Detalier

opførelsen: Detalier

oplæg: Detalier

patientfors2007: Detalier

til piger: Detalier

pkn: Detalier

pkn3: Detalier

pkn4: Detalier

pkn5: Detalier

politianm: Detalier

popoli: Detalier

popolo: Detalier

procesbevillingsnævn: Detalier

ræve: Detalier

ranz: Detalier

ringsted: Detalier

romere og mennesker: Detalier

rosenkors: Detalier

rundetaarn: Detalier

runer: Detalier

runner: Detalier

safti: Detalier

saxo: Detalier

sayride: Detalier

seeder: Detalier

debat: Detalier

skadet hals: Detalier

skioldnæs: Detalier

skiveskær: Detalier

armskeder: Detalier

smiley: Detalier

haveport: Detalier

stenen: Detalier

strassbourg: Detalier

sundhed1: Detalier

sundhed: Detalier

svundne tider: Detalier

symbol: Detalier

saagodt: Detalier

tiger: Detalier

Gearløs Detalier

Undervisning: Detalier

Uansvar: Detalier

Tokken: Detalier

Unicornu: Detalier

Varen: Detalier

Jeg er helt afhængig af det offentlige, og vi skal have de offentlige og neutrale institutioner for at sikre trygheden og sikkerheden, men efter mine erfaringer så kan jeg ikke helt dy mig for her at studse over muligheden for en etymologisk undersøgelse af ordet OFFENTLIG, hentet fra dets institutionelle betydning. Ved at studere Troels Arnkiel, da vil man finde et billede af en sær skulptur, kaldet Moloch, den ligner en stor forbrændingsovn, Arnkiel skrev på tysk, og ovn oversat til tysk er ofen, ordet ofen smager lidt af offen-tligt, om der findes en betydningsmæssig sammenhæng mellem menneskeofringer og skærsilden ved jeg ikke. Her vil jeg indsætte et billede af et materiale, som jeg fandt for ca. 2-3 år siden, såvidt jeg husker på en stubmark nær Valsølille. Materialet er umagnetisk som støbejern, men har samme vægtfylde som jern, og har en ca. 1,7 mm. tyk overflade som en tyk hård rustskal, der dog er glattet som af århundreders slid fra jordpartikler, den ligner et stort skår fra en ca. 1 meter rund beholder, med en lidt bølget yderside. 

Jeg har foretaget en lille slibeprøve på en af dens brudflader, materialet er som lysebrunt meget hårdt keramik, altså ikke stål, idet det ikke gnistrer ved slibning. Muligvis udgør fundet en rest fra en ovn mage til Moloch. Såfremt nogen er interesseret og kan undersøge den grundigere end jeg så sig til. Kort efter fundet fandt jeg så noget uhyggelig information på nettet om en afgudsdyrkelse, hvor der blev stoppet mennesker ind i en brændeovn, for at der bagefter kunne rages ædelstene ud af asken. Troels Arnkiel var præst i Aabenraa i 1700-tallet, det er fra hans bøger at tegningerne af Moloch stammer, udover mit link dertil findes de spredt på nettet, hans bøger findes ikke på dansk, næsten alt her i landet foregik på tysk, fra ca. 1170 og frem til 1802. Abstraher bort derfra, men så se her:

Om bøvl i sundhedsvæsnet

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

Detalier

 

 Her den 12.10.2011 fandt jeg denne oprindelige del af min hjemmeside, med det indhold som blev indrykket frem til julen 2005.